دریافت فایل با موضوع(تحقیق درباره رژيم غذايي در نوجوانان)

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 28 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه دوره نوجواني دورتحقیق درباره رژيم غذايي در نوجوانان|1807042|qon|تحقیق درباره رژیم غذایی در نوجوانان,رژیم غذایی در نوجوانان, رژیم غذایی
در این پست قصد معرفی فایل تحقیق درباره رژيم غذايي در نوجوانان را داریم با ما همراه باشید.

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 28 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

دوره نوجواني دوره انتقال از كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي و بلوغ توام است. بنابراين تغذيه اين دوران از نظر رشد اهميت زيادي دارد. از آنجايي كه يكي از مشكلات عمده تغذيه‌اي در اين دوران وجود باورهاي غلط غذايي است، لذا اصلاح باورهاي غذايي آنها از طريق رسانه‌هاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار است. براي دستيابي به جامعه‌اي سالم و خلاق و پويا بايد آموزش تغذيه‌اي در همه ابعاد آن صورت گيرد. در موارد فردي بايد از طريق مشاوره با متخصصان تغذيه، رژيم‌هاي غذايي اصلاح شوند و در موارد گروهي توصيه مي‌شود كه نوجوانان براي پيشگيري از سوء تغذيه از راهنماي غذايي ذيل كه تمامي گروه‌هاي غذايي را دارد، در برنامه غذايي روزانه خود استفاده نمايند

1 ـ گروه نان و غلات: روزانه 11ـ9 واحد

يك واحد نان برابر است با 1 برش نان بربري يا سنگك به اندازه يك كف دست

برابر است با 4 برش نان لواش به اندازه يك كف دست

يك واحد از برنج و ماكاروني پخته شده برابر است با نصف ليوان

2 ـ گروه شير و لبنيات: روزانه 3 واحد يا بيشتر .

يك واحد از شير و ماست برابر است با يك ليوان / يك واحد از پنير برابر است با 45ـ30 گرم / يك واحد از كشك برابر است با يك چهارم ليوان / يك واحد از دوغ برابر است با 2 ليوان

3 ـ گروه ميوه ها: روزانه 3 تا 4 واحد

1 واحد ميوه برابر است با 1 عدد ميوه متوسط / برابر است با يك‌دوم تا سه‌چهارم ليوان آب ميوه / برابر است با يك‌چهارم ليوان ميوه خشك

4 ـ گروه سبزي‌ها: روزانه 4 تا 5 واحد

يك واحد سبزي برابر است با 1 ليوان سبزي خام / برابر است با نصف ليوان سبزي پخته / برابر است با يك عدد سيب‌زميني متوسط

5 ـ گروه گوشت و جانشين‌هاي آن: روزانه 2 تا 3 واحد

يك واحد گوشت برابر است با 2 تا 3 تكه خورشتي (90ـ60 گرم) گوشت قرمز، ماكيان و ماهي پخته شده / 30 گرم گوشت برابر است با يك عدد تخم مرغ يا نصف ليوان حبوبات پخته يا 2 قاشق غذاخوري از مغزهاي پسته و فندق و گردو و ...

مشكلات ناشي از تغذيه ناسالم

1 ـ كم‌وزني و لاغري كه بيش‌تر ناشي از تصور غلط نوجوانان از تناسب اندام است و به دنبال آن بعضي اقدام به رژيم سخت و خودسرانه مي‌كنند كه سلامت آينده آنان را به خطر مي‌اندازد. بويژه در دختران كه دوران مهم بارداري و شيردهي را به دنبال دارند، اين مسئله ممكن است باعث قاعدگي نامنظم و يا عدم قاعدگي آنها شود. همچنين در توليد مثل و باروري آنها تداخل كند.

2 ـ اضافه وزن و چاقي كه اغلب در اثر كمي‌تحرك و فعاليت بدني، استفاده مداوم از تلويزيون و رايانه و نيز رژيم‌هاي غلط غذايي و مصرف زياد تنقلات، نوشابه‌ها و غيره است.



مطالب دیگر:
🔥45- بررسی امكان سنجی كاربرد الیاف فولادی در تولید قطعات بتنی پروژه تونل قمرود🔥46- آنالیز اجزا محدود و ارزیابی اثر بخشی روش pipe roof در كنترل نشست زمین در حفاری تونل🔥47-تجهیزات و تاسیسات ایمنی و كنترل تونل بلند دو طبقه ادامه بزرگراه صیاد شیرازی در دوره بهره برداری🔥48-معرفی سیستم ترابری ریلی تونل انتقال آب سبزكوه به چغاخور🔥49- بهینه سازی روش حفاری تونل بزرگ مقطع بزرگراه فضیلت در توده سنگهای لهیده🔥50- بررسی دستورالعمل طراحی جلوگیری از پدیده جاكنش آبی در تونلهای تحت فشار🔥51- مدیریت ایمنی در تونلهای شهری مطالعه موردی تونل توحید، امیركبیر و نیایش🔥52-جداسازی با تونلهاي عبور تاسيسات خدماتی در مديريت بحران و پدافند غیر عامل🔥53-راهكارهاي بهسازي و ايمن سازي تونل ها و اثرات ناشي از نشتاب با بررسي تونلهاي مترو🔥58- ارزیابی رفتار لرزه ای غیرخطی ساختمانهای بتنی ساخته شده با كاربرد قالب تونلی🔥59- بررسي اثر بارهاي ديناميکي ناشي از انفجار و زلزله بر تونل و ارائه پيشنهادات🔥60- اجرای شاتكریت سازه های زیرزمینی (مطالعه موردی تونلهای آبرسان نیروگاه سدگتوند علیا)🔥مشخصات و قیمت و خرید و دانلود کتاب شعر گلشن راز pdf🔥بررسی کامل شرایط اقلیمی شهر بوشهر🔥61- بتن تزریقی و كاربرد آن در سازه های زیرزمینی (مطالعه موردی تونلهای آبرسان نیروگاه سد گتوند علیا🔥62-تعیین محل مناسب جهت احداث كارخانه سگمنت تونل انتقال آب كانی سیب با استفاده از روش AHP🔥63-شناسایی عوامل تاثیر گذار بربهره وری ساخت در پروژههای تونلسازی🔥64- ارزیابی تونلسازی در زمینهای نرم و تاثیر آن برنشست ساختمان های مجاور🔥65- بررسی اثر اندركنش تونل و سازی بررفتار ابنیه روزمینی مجاور درحین حفاری تونلها در محیط شهری🔥66-مدلسازی سه بعدی تونلهای متقاطع و بزرگ مقطع مطالعه موردی تقاطع خط 7و3 متروی تهران🔥67- آنالیز ریسك نشست و تعیین كلاس ریسك برای ساختمان های مابین ایستگاه های شماره 11 و 12 خط یك تونلهای دوقلوی قطار شهری تبریز🔥68- بررسی اثر پارامترهای هندسی برنشست سطحی حاصل از حفاری تونل درمحیطهای شهری - مطالعه موردی خط 2 متروی مشهد🔥69-ضرورتهای تونل جاده ای دوطبقه درمناطق شهری تهران با نگرشی برتونل بلند دوطبقه ادامه بزرگراه صیاد شیرازی🔥70- بررسی پارامترهای موثر درانتخاب تونل تكی یا دوقلو در پروژه های قطار شهری مطالعه موردی خط A متروی قم🔥71- بررسی تاثیر حفاری تونلمتروی خط 7 برتونل فاضلاب شرق تهران